Bezoek onze locatie
Hoefbladlaan 16-2
Bel ons
+310619185354
Stuur ons een bericht
info@herninee.nl
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00

Onze Visie & Missie

Onze visie is om de levenskwaliteit van mensen met rug- en hernia te verbeteren door middel van persoonlijke, deskundige en betrokken zorg. We geloven dat iedere persoon uniek is en daarom verdient een unieke behandeling die past bij hun individuele behoeften en doelen. We willen onze patiënten helpen om hun pijn te verminderen, hun bewegingsbereik te vergroten en hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

We bieden zorg op maat die gebaseerd is op de nieuwste wetenschappelijke kennis en de beste praktijken uit de sector. We nemen de tijd om goed naar onze patiënten te luisteren, hun aandoeningen en beperkingen te begrijpen en hen te helpen bij het stellen van realistische doelen voor hun herstel.

We streven ernaar om onze patiënten niet alleen te helpen bij het verlichten van hun huidige symptomen, maar ook om hen te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun gezondheid en welzijn op de lange termijn te behouden. We zijn gepassioneerd over het bieden van zorg die verder gaat dan alleen de behandelkamer, waarbij we onze patiënten ondersteunen bij het integreren van beweging en gezondheid in hun dagelijkse leven.

Als praktijk streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van onze patiënten en de bredere gemeenschap. 

Mijn motto is dan ook: zeg nee tegen hernia! Vandaar de bedrijfsnaam ”Herninee

 

Mijn Expertise

Mijn naam is Khaled Hammad Aldolemi, een onderzoeker, een specialist en een ontdekker van nieuwe technieken om ​​hernia in de rug en een beknelling in de nek, in recordtijd te behandelen zonder operatie. Ik ben bekwaam en bevoegd, want ik beschik over de volgende documenten: ontspanningstherapie, moderne fysiotherapie, meerdere behaalde certificaten, diverse cursussen en mijn praktijk is officieel erkend door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid en Sport, daarnaast is mijn praktijk aangesloten bij de beroepsvereniging CAT-collectief.

De Therapeut

Khalid Aldolemi
Therapeut

Ik ben Khaled Hammad Aldolemi, een onderzoeker, specialist en ontdekker van nieuwe technieken om hernia's in de rug en nek op te lossen zonder operatie, en dit in recordtijd. Ik ben gecertificeerd als onderzoeker en innovator in baanbrekend onderzoek naar alternatieve geneeswijzen en reflexologie, en ik bied ook ontspanningstherapie, alternatieve geneeskunde, moderne fysiotherapie en sporttherapie aan. Mijn werk is officieel erkend door de Nederlandse Ministeries van Volksgezondheid en Sport.